Træpiller​ i suveræn kvalitet til privat og erhverv

Hos Ole’s Olie A/S forhandler vi træpiller til kvalitetsbevidste købere på hele Fyn. Om du er privat eller erhverv er ikke afgørende, da vi sælger til alle der har et træpillefyr og kun vil have det bedste, der findes på markedet.

Vores træpiller er ikke de billigste, men til gengæld er det en kvalitet, vi kan stå inde for. Køber du for billige træpiller, får du ikke den samme effekt ud af dem og de brænder hurtigt op. Vi har mange års erfaring med salg af træpiller og ved hvad der er mest langtidsholdbart.

Få leveret, eller hent selv dine træpiller

Har du et godt og nyere træpillefyr, går der længere tid mellem, at du skal have nye træpiller. men har du et gammelt fyr, skal du ofte have nye forsyninger. Uanset dit forbrug kan du få levering til den ønskede adresse, eller du kan vælge at hente dem selv. Vi forhandler dem i hele paller til en konkurrencedygtig pris.

​Da vi kun sælger hele paller, løber du ikke tør lige foreløbig. Vil du ikke bekymre dig om at hente nye træpiller hele tiden, kan du aftale levering med faste, jævne mellemrum, når du kender dit forbrug. Så kommer vi med dem, og du skal kun bruge tid på at fyre op.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Henter du selv dine træpiller er det naturligvis billigere for dig, men også mere besværligt. Ring til os på telefon 62 62 50 48, eller skriv til os på e-mail olesolie@oles-olie.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se detaljer her​

Å​bningstider

Mandag - Torsdag Fra 07:30 - 15:30

Fredag Fra 07:30 - 14:30

Se også vores reklame film:

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​Levering af olie

Bestilling af fyringsolie i dag

Selvafhentning af olie

Firma

Oles Olie A/S

CVR: 33771657

Facebook