AdBlue giver renere udstødning

Hvad er AdBlue, og hvad bruges det til?

AdBlue er en væske, der reducerer de kvælstofholdige udstødningsgasser i lastbiler og traktorer, som kører på diesel.

I 2006 skærpede EU miljøkravet til udstødningsgasser fra dieselbiler. Derfor udstyrede lastbils- og traktorproducenter nye køretøjer med selektiv katalytisk reduktion, eller SCR-teknologi, der kræver brug af AdBlue.

Rent praktisk fungerer det sådan, at AdBlue væsken hældes i en separat tank, for derefter at blive sprøjtet ind i lastbilen eller traktorens udstødningssystem. Her passerer væsken katalysatoren og nedbryder udstødningsgasser til uskadeligt vand og kvælstof.

SCR-teknologi er ikke kun godt for miljøet - det gavner også din pengepung. Det nedsætter nemlig dit dieselforbrug med ca. 6 %, og afgifterne på lastbiler med SCR-teknologi er lavere end på lastbiler uden. 

Forbruget af AdBlue svarer til ca. 5 % af dieselforbruget, og til 100 km. kørsel på motorvej, går der ca. 1,5 L. AdBlue. 

AdBlue er ikke farligt gods, så det er sikkert både at transportere og håndtere.

Få en skarp pris hos Oles Olie

Oles Olie forhandler AdBlue til kunder på hele Fyn. Vi kan levere det i både 20 L, 210 L og 1000 L portioner, og vi har selvfølgelig også pumpeudstyr til at få det på dine traktorer eller lastbiler.

Tøv ikke med at kontakte os i dag, hvis du vil høre mere om AdBlue og vores priser. Vi står klar til at finde en god løsning, der passer dig og opfylder dine behov.

Å​bningstider

Mandag - Torsdag Fra 07:30 - 15:30

Fredag Fra 07:30 - 14:30

Se også vores reklame film:

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​Levering af olie

Bestilling af fyringsolie i dag

Selvafhentning af olie

Firma

Oles Olie A/S

CVR: 33771657

Facebook