Primagaz – et miljøvenligt alternativ

​Primagaz til private og erhverv

Oles Olie er forhandler af Primagaz til private og erhverv på hele Fyn. For private anvendes Primagaz bl.a. til terrassevarmere og gasgrill, men det har en lang række andre anvendelsesmuligheder for virksomheder.

Gassen kan bl.a. bruges til at opvarme lokaler, men den kan også anvendes i flere forskellige former for produktion. I landbruget har mange f.eks. valgt at skifte olie ud med Primagaz, da det er et mere miljøvenligt alternativ. Det kan bl.a. bruges til effektiv tørring af korn, ukrudtsafbrænding eller til at holde et stabilt indeklima i stalde med fjerkræ.

Vi forhandler en variation af flasker i forskellige størrelser. Her på siden kan du finde den rette Primagaz til dit privatforbrug eller din virksomhed.

Få et godt tilbud på flaskegas

Prisen på olie og gas kan være meget svingende, men det er vigtigt for os, at du får en god pris, når du køber en gasflaske hos Oles Olie. 

Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre dagens priser eller have et godt tilbud.

Vi leverer gassen direkte til dig, også selvom pladsen er trang. Har du brug for vejledningen, står vi selvfølgelig klar. Vi hjælper dig til at vælge den rette Primagaz til dine behov.

Kontakt os allerede i dag.​

Å​bningstider

Mandag - Torsdag Fra 07:30 - 15:30

Fredag Fra 07:30 - 15:00

Se også vores reklame film:

​Levering af olie

Bestilling af fyringsolie i dag

Selvafhentning af olie

Firma

Oles Olie A/S

CVR: 33771657

Skriv til os

Facebook