Fyringsolie hent selv i solid kvalitet

Hos Ole’s Olie A/S tilbyder vi fyringsolie hent selv og salg af olie til kunder på hele Fyn. Vi servicerer både private og erhverv med fyringsolie i eminent kvalitet, som er bedre at fyre med og indeholder alle de gode egenskaber, som dit oliefyr har brug for.

Ved afhentning af olie har du mulighed for at låne en trailer af os. Du får det ønskede antal liter fyldt på traileren og afleverer den bare tilbage igen når du har været hjemme med din fyringsolie. Vi har trailere der kan rumme helt op til 400 liter, så der er helt sikkert én der passer til dig og dine behov.

Salg af olie med mange års erfaring

Vi tilbyder vores kunder forskellige typer fyringsolie. Primo+, Eco Ultra og vores standard fyringsolie hent selv. ​​Da vi har mange års erfaring med salg af olie, kan du altid spørge os til råds om de forskellige typer, således at vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Ved fyringsolie hent selv har du også mulighed for at høre om dine muligheder, så du giver dit oliefyr de bedste betingelser. Det kommer også an på, hvor miljøbevidst du er i dit valg af fyringsolie. I så fald skal du vælge vores Eco Ultra, som sikrer et mindre forbrug.

Selvafhentning af olie tilbydes

Ønsker du at benytte dig af vores tilbud om selvafhentning af olie? Så er vi klar til at hjælpe. Vi er leveringsdygtige af store mængder, hvorfor du altid kan bestille hos os. Få et godt tilbud på telefon 62 62 50 48, skriv til os på e-mail olesolie@oles-olie.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hent din olie her:​

Å​bningstider

Mandag - Torsdag Fra 07:30 - 15:30

Fredag Fra 07:30 - 14:30

Se også vores reklame film:

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​Levering af olie

Bestilling af fyringsolie i dag

Selvafhentning af olie

Firma

Oles Olie A/S

CVR: 33771657

Facebook