Farvet diesel forhandles til private og erhverv

Søger du en leverandør af farvet diesel på Fyn, er vi hos Ole’s Olie A/S specialister i alle typer olie og diesel og tilbyder en bred vifte produkter til både private og erhverv. Hos os har du mulighed for levering eller afhentning, hvilket er helt op til dig.

Bruger du farvet diesel i dine landbrugsmaskiner eller andet erhverv, er det måske i din interesse at benytte den bedst mulige diesel på markedet. Her er vi leveringsdygtige og kan levere i så store mængder du har brug for, med kort varsel. Køb farvet diesel hos os hvis du vil være sikker på, at kvaliteten er i top.

Professionel salg af diesel til fornuftige priser

Når det kommer til farvet diesel, er der restriktioner på fra EU’s side. Den, vi forhandler, er BO og opfylder den nyeste version af EU-normen for netop diesel. ​Den er bedre kendt som EN 590, hvis du er fagmand og kender din diesel.

Salg af farvet diesel er en stor del af vores kerneforretning, hvorfor vi går meget op i, at vi får den ønskede kvalitet. Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, kan du altid kontakte os for at høre meget mere. Vi er gerne behjælpelige med at besvare de spørgsmål, du måtte have om vores produkter.

Bestil farvet diesel hos os

Er du interesseret i at afgive en bestilling på farvet diesel, eller vil du høre om priserne? Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 62 62 50 48, eller skriv til os på e-mail olesolie@oles-olie.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig inden længe.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Å​bningstider

Mandag - Torsdag Fra 07:30 - 15:30

Fredag Fra 07:30 - 14:30

Se også vores reklame film:

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​Levering af olie

Bestilling af fyringsolie i dag

Selvafhentning af olie

Firma

Oles Olie A/S

CVR: 33771657

Facebook