Landbrugsdiesel til alle typer landbrugskøretøjer

Har du brug for landbrugsdiesel til at drifte dit landbrug, er vi hos Ole’s O​lie A/S leveringsdygtige på hele Fyn. Vi tilbyder professionelt salg af landbrugsdiesel til alle typer landbrugskøretøjer, som kører på diesel, hvilket er en rigtig stor del. Vi leverer din diesel lige til døren, så du ikke selv skal køre efter den.

Køb landbrugsdiesel hos os, og vær sikker på, at du får en ordentlig diesel i høj kvalitet. Vi stiller utroligt høje krav til vores egne leverandører, da vi gerne vil tilbyde vores kunder det bedste.

Bestil landbrugsdiesel til en fornuftig pris

Diesel forhandles hos os til en fornuftig pris, hvis du søger en ny leverandør, der kan garantere dig en høj kvalitet. Vi tilbyder også landbrugsdiesel i form af AdBlue, som er en mere miljøvenlig diesel, der også er med til at reducere dit forbrug. Ønsker du at høre mere om vores landbrugsdiesel kan du kontakte os ganske uforpligtende. Vi er klar til at hjælpe og leverer, når du har behov for det.

Køb diesel til landbrug hos os

Ønsker du at lægge en bestilling på landbrugsdiesel, kan du kontakte os på telefon 62 62 50 48, eller du kan skrive til os på e-mail olesolie@oles-olie.dk. Vi ser frem til din bestilling.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Å​bningstider

Mandag - Torsdag Fra 07:30 - 15:30

Fredag Fra 07:30 - 14:30

Se også vores reklame film:

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​Levering af olie

Bestilling af fyringsolie i dag

Selvafhentning af olie

Firma

Oles Olie A/S

CVR: 33771657

Facebook